Bemutatkozás

SIKEREINK KULCSAA DUEL INFORMATIKAI ÉS KÖVETELÉSKEZELŐ KFT. BEMUTATKOZIK

A DUEL Kft adósságkezeléssel és pénzügyi követelések érvényesítésével foglalkozó gazdasági társaság, amelyet a többéves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező alapító tagok azzal a céllal hoztak létre, hogy a megbízóik követelésállományát hatékonyan kezeljék és/vagy követeléskezelési folyamatait kialakítsák, hatékonyabbá tegyék.

Szolgáltatásainkat – az adatvédelmi törvények figyelembe vételével – minden természetes és jogi személy igénybe veheti. Szolgáltatásaink teljes körűen személyre szabhatóak az egyedi igényeknek megfelelően.

Üzleti filozófiánk a permanens fejlődés, melynek gyakorlati jelentése a folyamatos illeszkedés a megbízók, illetve a gazdasági élet által támasztott követelményrendszerhez.

CÉGTÖRTÉNET

A DUEL Kft. 2004-ben alakult, tulajdonosi köre és a cégvezetők mind évtizedes követeléskezelési tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik tapasztalatukat hitelintézeteknél, követeléskezelő cégeknél szerezték. A cég jelenlegi profilját – egy komolyabb átalakítás után – 2014-ben érte el, kialakítva egy új kereskedelmi követeléskezelési üzletágat és egy, ezt szervesen kiegészítő, tanácsadási, fejlesztési üzletágat.

A cég működését speciális know-how és informatikai rendszer támogatja, melyek rugalmas használatával teljes mértékben személyre szabott szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Cégünk kiemelten odafigyel új és meglévő munkatársainak folyamatos képzésére, szakmai rátermettségére, ezzel biztosítva, hogy megbízói kívánságait és elvárásait maximálisan teljesítse. Kollégáink kizárólag határozott fellépésű, rátermett, rugalmas, terhelhető, kiváló kommunikációs- és problémamegoldó képességgel, nagyfokú frusztrációs toleranciával rendelkező személyek lehetnek. Kiemelt kollégáinknál elvárás a szakirányú felsőfokú végzettség.

Cégünknél az Ön problémáját mindig egyedileg, izoláltan és tudásunk maximumát nyújtva oldjuk meg!