Jó megoldás követeléskezelési problémáira

A DUEL Kft adósságkezeléssel és pénzügyi követelések érvényesítésével foglalkozó gazdasági társaság, amelyet a többéves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező alapító tagok azzal a céllal hoztak létre, hogy a megbízóik követelésállományát hatékonyan kezeljék és/vagy követeléskezelési folyamatait kialakítsák, hatékonyabbá tegyék.

image04

Megszüntetné kintlévőségeit?

Alakítsa át belső folyamatait egy professzionális behajtási folyamattal a hatékonyabb követeléskezelés érdekében! Társaságunk vállalja folyamatainak teljes körű felmérését, tervezését és kialakítását személyre szabottan, cége számára a hatékonyabb adósságkezelés érdekében.

image03

Időben fizetnek vevői?

Az üzleti tevékenysége során mindenki arra törekszik, hogy időben hozzájusson a szolgáltatása, terméke ellenértékéhez. A tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy nem minden vevő tartja be a fizetési határidőket. Egy külső követeléskezelő partner bevonásával lehetősége van arra, hogy a jó üzleti kapcsolat megőrzése mellett, kockázatmentesen jusson hozzá pénzéhez.

image02

Diszkréció

Cégünk a követeléskezelési folyamat során kiemelt hangsúlyt fektet a Megbízó üzleti érdekeinek, bizalmas információinak megóvására. Célunk mind a Megbízó mind az adós részéről a jövőbeni eredményes, prosperáló kapcsolat megtartása (amennyiben lehetséges).

image01

Sikerdíjas konstrukció

Követeléskezelési szolgáltatásaink alapvetően sikerdíjas konstrukcióban kínáljuk. Nem szükséges újabb összegeket befektetni a probléma megoldása érdekében, elég ha akkor fizet ha már az adós is rendezte tartozását.

image01

Kérje díjtalan konzultációnkat, hogy kollégáinktól ott és akkor kapjon teljes körű tájékoztatást, ahol és amikor Önnek kényelmes. Ismerje meg szolgáltatásainkat és találjuk meg együtt az cégének igényeire szabott megoldást.

+36 70 380 5088


Stabilitás

A DUEL Kft. az adósságkezelési szolgáltatásai révén javítja megbízója cashflow-ját és segíti partnereit likviditásuk megőrzésében és céljaik gyorsabb elérésében.

Költséghatékonyság

Mentesül a kintlévőséggel kapcsolatos adminisztrációs költségek, a többletmunka és egyéb nehézségek alól.

Rugalmasság

Tapasztalt szakembereink biztosítják, hogy partnereink minden esetben egyedi, hatékony megoldásokat kapjanak kintlévőség kezelési problémáikra.