Jogi nyilatkozat

A DUEL Informatikai És Követeléskezelő Kft. (a továbbiakban: DUEL Kft.) weboldalainak megtekintésével Ön elfogadja a DUEL Kft. által ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne látogassa weboldalainkat, ha ezekkel a feltételekkel nem ért egyet!

SZERZŐI JOG

A DUEL Kft. weboldala szerzői jogvédelem alá tartozik. A DUEL Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, azokat másnak nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

INFORMÁCIÓK

A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

A FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A DUEL Kft. nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a

  •      • a weboldalak használatával kapcsolatosak,
  •      • a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak,
  •     • a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, az információ továbbításának késedelméből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

MÁS ÁLTAL RENDELKEZÉSRE BOCSÁTOTT ANYAGOK

A DUEL Kft-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a DUEL Kft. weboldalakhoz kapcsolódnak.

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Azzal, hogy Ön a DUEL Kft. részére bármely személyes adatát akár a weboldalak űrlapjainak használatával, akár a honlapon feltüntetett e-mail-ben elküldi, hozzájárul ahhoz, hogy az elküldött adatot a DUEL Kft. a nyilvános Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában meghatározottak szerint kezelje.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap látogatása során az Ön számítógépének IP címe és a böngésző szoftvertől függő egyes adatait a honlapra vonatkozó kéréseket kiszolgáló informatikai rendszer látogatottsági statisztikák készítése és a rosszindulatú informatikai támadások vagy próbálkozások beazonosítása végett kezeli.

A weboldalunk böngészése közbeni felhasználói viselkedés elemzése céljából a Google Analytics-ből származó mérőkódokat használunk, amelyek kizárólag anonim információkat gyűjtenek és dolgoznak fel.

A DUEL Kft. kijelenti, hogy az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat.

A DUEL Kft. kijelenti, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli.